Styrelse och anställda förvärvar aktier av ESGO

Styrelse och anställda i MediRätt-koncernen har fått erbjudande om att köpa aktier direkt av European Select Growth Opportunities Fund, ESGO.

Under fredagen den 5 april – dagen innan handelsförbud för insynspersoner trädde i kraft inför Q1-rapporten 6 maj – förvärvades totalt omkring 100 000 aktier. Kursen uppgick till 4,75 kr/aktie.

"Vi har ett starkt team av engagerade medarbetare, och det här är ett kvitto på den tilltro till bolaget som finns bland anställda", kommenterar VD Carl Johan Merner.

Stockholm 2019-04-08

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner:
 

MediRätt AB (publ)
c/o iZafe AB 
Grev Turegatan 11 A 
114 46 Stockholm

E-post:
www.mediratt.com 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2019-04-08.pdf

Om MediRätt AB (publ)

MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är Bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm