Investerarpresentationer

Som ett noterat bolag strävar vi efter att hålla våra aktieägare och investerare informerade. Här hittar du våra senaste investerarpresentationer, där vi delar viktig information om vår verksamhet, finansiella resultat och strategiska mål.

Genom att erbjuda tillgång till våra investerarpresentationer vill vi skapa en öppen och transparent dialog med våra intressenter. Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med relevant information för att ge dig en inblick i vår framgångsresa och framtidsutsikter.

En händelserik start på året

Anders Segerström på Aktiespararnas småbolagsdag

Anders Segerström, VD på iZafe Group höll en presentation i juni 2022 på Aktiespararnas småbolagsdag.

Presentationen innehåller bolagets nyligen uppdaterade vision och strategi samt framtidsutsikter, i både närtid och på längre sikt

ABGSC Investor Day 2021

iZafe Groups VD Anders Segerström höll bolagspresentation på ABGSC Investor Day den 9 mars 2021. I presentationen berättar han om den nya optimala versionen av läkemedelsroboten Dosell, Dosell 2.0, som är under produktion. Samtidigt lanseras en konsumentversion av Dosell som främst riktar sig till alla de 220 000 personer i Sverige som använder dospåsar men också till de som använder dosett och enkelt skulle kunna gå över till dospåsar för ökad säkerhet och kontroll.

ABGSC Investor Day 2020

iZafe Groups VD Anders Segerström höll bolagspresentation på ABGSC Investor Day i september 2020. Flera länder i Norden och runt om i världen har ett starkt behov av att digitalisera läkemedelsdistributionen och bolaget har avtal med svenska och internationella partners; till exempel representeras Dosell i vårdkonceptet Sempli Farma i Italien och marknadsförs i Norge som en av tre marknadsledande läkemedelsrobotar.

Stora Aktiedagen 2019

I november 2019 höll iZafe Groups VD Anders Segerström bolagspresentation under Stora Aktiedagen för att presentera bolagets affärsidé.

“Vi är i ett otroligt spännande skede och har en jättepotential framåt. Vi har partners, vi har produkten och nu vill vi få ut Dosell brett.” berättar Anders Segerström i presentationen.

Partnerintervjuer

iZafe Group har idag starka samarbeten med norska, finska, italienska och svenska partners som säljer och marknadsför Dosell. I en intervjuserie ställer Anders Segerström, VD på iZafe Group, frågor till partners kring arbetet med Dosell, affärsläget och hur framtiden ser ut.

“Vi har idag ett stort nätverk nöjda partners som alla kan erbjuda sina kunder en enkel och trygg implementation av Dosell i olika välfärdsplattformar. Med hjälp av Dosells unika flexibilitet och teknologi kan säker kommunikation ske mellan Dosell, involverade mobiltelefoner, övrig välfärdsteknik och molnet.” säger Segerström.

Partnerintervju Viser
Partnerintervju Doro
Partnerintervju Ing. Dahm & Bagle
Partnerintervju Vivago
Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm