Investerarpresentationer

Som ett noterat bolag strävar vi efter att hålla våra aktieägare och investerare informerade. Här hittar du våra senaste investerarpresentationer, där vi delar viktig information om vår verksamhet, finansiella resultat och strategiska mål.

Genom att erbjuda tillgång till våra investerarpresentationer vill vi skapa en öppen och transparent dialog med våra intressenter. Vi uppdaterar kontinuerligt sidan med relevant information för att ge dig en inblick i vår framgångsresa och framtidsutsikter.

Stora Aktiedagen Stockholm 29 november 2023

En händelserik start på året

0:00 Start
0:12 Kan du börja med att berätta vad ni på iZafe gör för någonting?
1:06 Kan du berätta lite om dig själv samt om din roll som vd för iZafe?
2:07 Försäljningen minskade mot Q1 förra året, Vad ligger bakom omsättning minskningen?
2:38 På temat Apoteket – ni valde att avsluta ert exklusiva samarbete. Varför valde ni att göra det och vad har samarbetet inneburit för er del?
3:28 Händelserik start på året: Fyra internationella ordrar som spänner över Holland, Storbritannien, Spanien och Portugal. Varför lossnar allting nu? Vad har ni gjort annorlunda mot tidigare?
4:44 Efter tillskottet från TO13B uppgick kassan till cirka 15 mkr. Hur länge förväntar ni er att kassan ska räcka?
5:10 Avslutningsvis, varför bör investerare titta närmare på iZafe som en investering?

Anders Segerström på Aktiespararnas småbolagsdag

Anders Segerström, VD på iZafe Group höll en presentation i juni 2022 på Aktiespararnas småbolagsdag.

Presentationen innehåller bolagets nyligen uppdaterade vision och strategi samt framtidsutsikter, i både närtid och på längre sikt

Partnerintervjuer

iZafe Group har idag starka samarbeten med norska, finska, italienska och svenska partners som säljer och marknadsför Dosell. I en intervjuserie ställer Anders Segerström, VD på iZafe Group, frågor till partners kring arbetet med Dosell, affärsläget och hur framtiden ser ut.

“Vi har idag ett stort nätverk nöjda partners som alla kan erbjuda sina kunder en enkel och trygg implementation av Dosell i olika välfärdsplattformar. Med hjälp av Dosells unika flexibilitet och teknologi kan säker kommunikation ske mellan Dosell, involverade mobiltelefoner, övrig välfärdsteknik och molnet.” säger Segerström.

Partnerintervju Viser
Partnerintervju Doro
Partnerintervju Ing. Dahm & Bagle
Partnerintervju Vivago
Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm