Om iZafe

iZafe Group är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar och marknadsför medicinska och digitala säkerhetslösningar för att skapa tryggare läkemedelshantering i hemmet.

Vilka är vi?

Hos oss jobbar ett tiotal engagerade personer som varje dag driver företaget framåt med hjälp av nya idéer och lösningar som förbättrar och utvecklar vardagen för oss och våra kunder. Vi förenas i vår strävan att med hjälp av digitalisering skapa en tryggare, effektivare och smartare värld. Vi är stolta över vår snabba tillväxttakt och över att vara delaktiga i att förstärka människors hälsa.

Många som arbetar hos oss är mitt i karriären vilket är en bidragande faktor till vår snabba tillväxt. Vår organisation är platt och lyhörd, och ledningsgruppen arbetar nära verksamheten. Vardagen är utvecklande och spännande i ett börsnoterat bolag med intensiv start-up känsla och korta beslutsvägar. I videon berättar några av våra medarbetare om hur det är att jobba på iZafe.

Vill du bli en av oss

Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt mot kunder och partners. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda digitala lösningar anpassade till varje kunds unika behov. Våra värdeord som vi strävar efter i alla processer är: Personliga, Lyhörda och Engagerade.

Vi förstärker löpande vårt team. Har du de rätta kvalifikationerna så är du varmt välkommen att söka till oss. Du kanske arbetar inom branschen men vill byta till ett snabbväxande bolag med start-up känsla? Oavsett anledning till varför du söker dig till oss så kommer du till ett spännande bolag där varje medarbetares prestation är viktig för företagets utveckling.

Har du några frågor eller vill sända in ditt cv så gör du det till 

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm