MediRätt vinner upphandling om personlarm i Solna stad tillsammans med Stanley Security

MediRätts dotterbolag iZafe har vunnit en upphandling om leverans av personlarmstjänster till snabbväxande Solna stad, strax norr om Stockholm.

Solna är en expansiv kommun med omkring 80 000 invånare. Uppdraget innebär att iZafe kommer att leverera samtliga personlarm som används av Solna stad, kopplat till larmcentral, inomhuspositioner och lokala larmmottagare. Både fysiska larm och digitala larmtjänster kan bli aktuella. Larmcentralstjänsten kommer att levereras av iZafes upphandlingspartner Stanley Security.

Uppdraget påbörjas i mars och löper under två år med möjlighet till ytterligare förlängning om två år. Idag hyr Solna kommun ca 50 larm som tjänst. Kommande år väntas behovet av personlarm öka, och omfattningen bedöms uppgå till ca 100 personlarm som helhet under avtalstiden. Personlarmen kommer att avropas successivt av Solna stad.

"Behovet av flexibla och smarta säkerhetstjänster för kommunanställda ökar. Våra personlarmstjänster har blivit populära bland kommuner då vi levererar heltäckande säkerhetspaket med kvalitativa och prisvärda produkter, i kombination med branschledande support- och utbildningstjänster," säger Martin Strand, produktchef på iZafe.

2019-03-20

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner:

MediRätt AB (publ)
c/o iZafe AB
Grev Turegatan 11 A
114 46 Stockholm

E-post: www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2019-03-20.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm