MediRätt håller bolagspresentation hos Erik Penser Bank

Tisdagen den 14 maj kl. 12.00 håller MediRätt en lunchpresentation för aktieägare och andra intresserade hos Erik Penser Bank.

Vid bolagspresentationen kommer MediRätts VD och styrelseordförande att kommentera resultatet från Q1, ge en uppdatering kring försäljningen av larmsystemen och Dosell samt berätta mer om planerna för koncernen framöver. Bland annat beslutade bolagsstämman den 10 april att MediRätt kommer att byta namn till iZafe Group. Namnbytet är ett naturligt nästa steg i utvecklingen av koncernen, då försäljning av både läkemedelsautomaten Dosell och larmlösningar sker genom dotterbolaget iZafe.

Antalet platser är begränsat och anmälan sker till . Lunch serveras i samband med presentationen.

Tid: tisdag 14 maj kl 12.00
Plats: Erik Penser Bank, Apelbergsgatan 27 i Stockholm.

Stockholm 2019-04-25

För mer information, kontakta VD Anders Segerström:
 

MediRätt AB (publ)
c/o iZafe AB 
Grev Turegatan 11 A 
114 46 Stockholm

E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2019-04-25.pdf

Om MediRätt AB (publ)

MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är Bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på www.mediratt.com 

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm