MediKoll lanseras för Android den 23 december

Som tidigare meddelats kommer MediKoll att anpassas för användare av Android. Tidigare har bolaget kommunicerat att detta kommer att ske i januari. Nu lanseras den dagen före julafton.

Under jul och mellandagarna kommer en kampanj för MediKoll att äga rum på Facebook.

"Det känns otroligt kul att arbetet gått så smidigt att vi kan tidigarelägga lansering av MediKoll för Android. Efterfrågan från användare av Android är hög har vi förstått och nu berörs även dessa användare av julkampanjen", säger projektledaren Calle Sjönell, styrelseledamot i MediRätt och Head of creative shop Nordics på Facebook.

Lidingö 2016-12-22

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner.
Mail:    

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressmeddelande 2016-12-22 Svenska.pdf

Viktig information
Denna information är sådan information som MediRätt är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 22 december 2016 kl. 08.50 CET.

Kort om MediRätt AB (publ)
I Sverige dör i genomsnitt 8 gamla människor och 500 läggs in på sjukhus varje dag på grund av läkemedelsbiverkningar, trots att det finns en lösning på problemet. Problemet är enormt även globalt. MediRätts affärsidé är att utveckla och marknadsföra produkter som bidrar till en mer kvalitativ och säker sjukvård i hemmet på såväl den svenska som den internationella marknaden. Företaget har utvecklat de båda produkterna MediKoll och Dosell, vilka tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att de äldre får en tillförlitlig och säker medicinering.

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel  08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm