iZafe öppnar upp för fler försäljningskanaler för Dosell konsument

iZafe Group AB ("iZafe Group") meddelar idag att de nu tar bort exklusiv försäljning av Dosell via Apoteket.se och istället öppnar upp för att framåt sälja via flera försäljningskanaler. Detta efter att ha fått stort internationellt genomslag för deras läkemedelsrobot och nu har volymåtagande från flera länder, däribland Storbritannien, Holland, Portugal och Spanien.

iZafe har också inlett samtal med flera apotek om att sälja Dosell som konsumentprodukt och kommer därför inledningsvis att sälja Dosell på sin egen hemsida Dosell.se, innan den successivt säljs via fler aktörer. Introduktionserbjudandet på hårdvaran förblir 499kr t.o.m. sista maj, innan priset höjs till 1 999kr. Månadsavgiften på 299kr kommer att bibehållas.
 
"Lanseringen av konsumentversionen har varit en helt avgörande faktor för att kunnat signera dom partners vi nu har startat detta året med. Vi är mycket glada över det stora internationella intresset för Dosell och ser fram emot att öppna upp för fler försäljningskanaler. Vårt mål är att göra Dosell tillgänglig för så många som möjligt som behöver hjälp med att hantera sin medicinering." säger Anders Segerström, CEO för iZafe Group.
 
För mer information om Dosell, besök Dosell.se

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm