iZafe nominerat till det mest spännande startupbolaget inom Health Tech

iZafe är utvalt till ett av de fyra mest spännande startup bolagen inom Health Tech och tar plats på scen i den stora pitchtävlingen på Health Tech Pitch Day den 26 september 2019.

Health Tech Pitch Day är ett unikt samarbete mellan Di Digital, Dagens Medicin och Digital Hälsa där de mest innovativa Health Tech-bolagen, makthavarna och investerarna möts för att belysa nya digitala lösningar inom vården. Juryn består av några av landets tyngsta investerare och branchexperter som tillsammans med publiken avgör vilket av de fyra nominerade bolagen som tar hem vinsten. iZafe förenklar vardagen för vårdtagare, anhöriga och vårdpersonal genom läkemedelsroboten Dosell som levererar rätt medicin i rätt tid till rätt vårdtagare. Se video om hur Dosell fungerar här.

”Innovation och digitala lösningar är avgörande för att driva vården framåt och det är glädjande att allt fler fångar upp iZafes potential. Läkemedelsautomaten Dosell är en betydelsefull lösning för tryggare läkemedelshantering i hemmet”, säger Anders Segerström, VD iZafe.

Health Tech Pitch Day äger rum på Epicenter i Stockholm den 26 september 2019. Segraren belönas med annonsering i både Dagens Medicin och Dagens industri samt med andra värdefulla priser från partners. Läs mer om Health Tech Pitch Day.

För att delta i eventet och heja fram iZafe till årets vinnare, gör en anmälan här (kostnadsfritt).

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm