iZafe inleder samarbete med ApoEx för stärkt patientsäkerhet

iZafe Group (publ.) meddelar härmed att man har tecknat ett samarbetsavtal med ApoEx AB, som är en leverantör av apotekstjänster, system och dospåsar till privat och offentligt drivna vårdgivare.

“iZafe och läkemedelsroboten Dosell är den enda produkt på marknaden som klarar av att hantera de dospåsar som vi levererar till våra kunder inom öppen- och slutenvården. Vi är glada över att utveckla samarbetet med iZafe, som ligger helt i linje med vår affärsidé att erbjuda tekniska lösningar till kunder inom offentlig och privat sjukvård”, säger John Patrick Berlips, legitimerad läkare och grundare av ApoEx.

ApoEx levererar dospåsar till 3 500 patienter och sjukhus i flera av landets regioner. I Stockholm producerar företaget de dospåsar som bland annat Aleris använder sig av i sina sjukvårdsleveranser.

“ApoEx erbjuder smarta helhetslösningar av varor och tjänster till både den privata och offenliga vården och är därför helt rätt samarbetspartner for oss. Genom att iZafe just nu befinner sig i en expansiv fas, är våra strategiska partnerskap helt avgörande för oss. Med dessa samarbeten kan vi mer effektivt utveckla framgångsrika lösningar tillsammans”, menar Anders Segerström, VD för iZafe.

Om ApoEx
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. De flesta lösningar har vi tagit fram i nära dialog med våra kunder och verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Genom åren har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm