iZafe Group presenterar på Aktiespararnas Småbolagsdagar

iZafe Groups VD Anders Segerström kommer att presentera bolaget på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna den 13 juni. Presentationen kommer att fokusera på bolagets nyligen uppdaterade vision och strategi samt framtidsutsikter, i både närtid och på längre sikt.

13 juni klockan 08.00 medverkar iZafe Group på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna. Verkställande direktör Anders Segerström kommer att presentera iZafe och svara på dina frågor om bolaget.
iZafe inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till Anders Segerström, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till . Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.
 
INFORMATION
När: måndagen den 13 juni klockan 08.00
Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live
Se på plats: Hotel Birger Jarl på Tulegatan 8

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm