iZafe Groups VD Anders Segerström presenterade bolaget på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagarna den 29 november. Presentationen innehåller bland annat uppdateringar kring förvärvet av Pilloxa, vad vinsten av upphandlingen i Sverige innebär samt status för Dosells befintliga marknader.

Presentationen kan du se här.
Du hittar även denna presentation samt tidigare presentationer här.

iZafe Group (publ.) meddelar härmed att VD Anders Segerström kommer presentera onsdagen den 29:e november kl 16.25 på Stora Aktiedagarna i Stockholm.

Onsdagen den 29 november klockan 16.25 presenterar iZafe sin verksamhet på Stora Aktiedagarna i Stockholm. Adressen är Birger Jarlsgatan 61 A. Presentationen kommer också att sändas live via https://invitepeople.com/public/events/af87c9f59a/pages/aa3d4312cf och finnas tillgänglig i efterhand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt på iZafes hemsida.

Frågor kan skickas via SMS på nummer 079-347 98 45.
Mer information: https://invitepeople.com/events/af87c9f59a

Stockholm, Sverige – iZafe Group AB (publ.) (NASDAQ First North: IZAFE B) – ett ledande Life-Science bolag inom digitalisering av vården meddelar att man i samband med bokslutskommunikén 2020, som kommer att publiceras 08.30 CET den 19 februari 2021, ger aktieägare, media och övriga intressenter möjligheten att ställa frågor till bolaget. Frågorna kommer att besvaras av VD Anders Segerström i en videopresentation som därefter publiceras på iZafe Groups hemsida den första mars 2021 under rubriken investor relations.

Stockholm, Sverige – iZafe Group AB (publ.) (NASDAQ First North: IZAFE B) – ett ledande företag inom personlig säkerhet och digitalisering av vården meddelar att man i samband med rapporten för första kvartalet 2020, som kommer att publiceras 08.30 CET den 11 maj 2020, ger aktieägare, media och övriga intressenter möjligheten att ställa frågor till bolaget. Frågorna kommer att besvaras av VD Anders Segerström i en videopresentation som därefter publiceras på iZafes hemsida den 20 maj 2020 under rubriken investor relations.

Stockholm, Sverige – iZafe Group AB (publ.) (NASDAQ First North: IZAFE B) – ett ledande företag inom personlig säkerhet och digitalisering av vården meddelar idag, 4 mars 2020, att de deltar på Stockholm Corporate Finance tolfte Life Science Seminarium på Berns den 12 mars 2020, kl. 08:30, då VD Anders Segerström presenterar senaste utvecklingen och framtiden för bolaget.

Stockholm Corporate Finance arrangerar kapitalmarknadsdagen för tolfte året i rad och erbjuder investerare, analytiker och media att träffa företag i Life Science & Healthcare branschen.

Vid presentationen kommer iZafes VD Anders Segerström kommentera resultatet från Q4 samt ge en uppdatering kring försäljningen av larmsystemen och läkemedelsroboten Dosell. Bland annat har iZafe tecknat ett flertal avtal med internationella aktörer; Dosell har introducerats i Italien, Norge och Finland och ett samarbete med Nokas Norge för personlarm och säkerhetslösningar har inletts.

Presentationen streamas live och kan ses direkt genom att klicka här. Presentationen kommer även att dokumenteras i videoformat och laddas upp på iZafes hemsida under rubriken investor relations.

Stockholm, Sverige – iZafe Group AB (publ.) (NASDAQ First North: IZAFE B) – ett ledande företag inom personlig säkerhet och digitalisering av vården har idag, 27 februari 2020, publicerat en videopresentation för att besvara frågor som aktieägare och andra intressenter har skickat in i samband med bolagets bokslutskommuniké 2019.

I samband med bokslutskommunikén 2019, som iZafe publicerade den 20 februari 2020, gavs aktieägare, media och övriga intressenter möjligheten att ställa frågor till bolaget. I videon som idag publicerats på bolagets hemsida under rubriken investor relations besvarar VD Anders Segerström alla frågor som skickats in i en videopresentation.

Nedan följer ett utdrag av de ämnen som tas upp i videon:

  • Kostnader och besparingar – fjärde kvartalet

Förtydligande att kostnaderna består av emissionskostnader på 4,2 Mkr och avskrivningar/nedskrivningar på ungefär 2 Mkr.

  • Partneravtalen internationellt med läkemedelsroboten Dosell

Dosell är klar för leverans på norska marknaden genom Doro Care och Hepro AS i mars 2020.

  • Nuläget för Dosell i svenska kommuner

Första svenska partnern för Dosell är igång och skickar denna vecka ut ett första kunderbjudande för Dosell.

Välkommen att ta del av videon genom denna länk.

Stockholm, Sverige – iZafe Group AB (publ.) (NASDAQ First North: IZAFE B) – ett ledande företag inom personlig säkerhet och digitalisering av vården meddelar att man i samband med bokslutskommunikén 2019, som kommer att publiceras 08.30 CET den 20 februari 2020, ger aktieägare, media och övriga intressenter möjligheten att ställa frågor till bolaget. Frågorna kommer att besvaras av VD Anders Segerström i en videopresentation som därefter publiceras på iZafes hemsida den 27 februari 2020 under rubriken investor relations.

Denna vecka har iZafe haft två bolagspresentationer; en på Stora Aktiedagen och en på Småbolagsjakten Live. Genom sin medverkan har iZafe spridit sitt budskap till tusentals engagerade investerare från arrangörernas breda nätverk. Vid presentationerna berättade iZafes VD Anders Segerström om bolagets verksamhet, strategi och status just nu. Presentationerna innehöll bland annat information om företrädesemissionen som nu genomförs samt en beskrivning av hur likvida medel skall användas framåt med fokus på försäljning och tillväxt i Sverige och internationellt.

Om Stora Aktiedagen
Stora Aktiedagen Stockholm 2019 arrangerades på Sheraton Hotel i Stockholm måndagen den 25 november. Syftet med Stora Aktiedagen var att erbjuda investerare ett effektivt sätt att träffa bolag. Under dagen presenterade cirka 64 börsbolag sina affärsidéer. I samband med presentationerna fick besökarna möjlighet att ställa frågor till bolagen. iZafes bolagspresentation visades även live och finns att se i efterhand här.

“Vi är i ett otroligt spännande skede och har en jättepotential framåt. Vi har partners, vi har produkten klar och vi har en bra stabil ökning inom bolagets affärsområde Security. Nu vill vi få ut Dosell brett. Därför tar vi in 25 miljoner kronor i en emission.” säger Anders Segerström, VD på iZafe, i presentationen på Stora Aktiedagen.

Om Småbolagsjakten Live
Småbolagsjakten Live arrangerades i Stockholm på GT30 Bond, Grev Turegatan 30 onsdagen den 27 november. Under eventet träffades investerare och lyssnade på tolv spännande bolag som höll presentationer. Utöver publiken som närvarade på eventet tog tusentals aktiva investerare del av presentationerna genom en direkt livesändning via Facebook-gruppen Småbolagsjakten, Investerarbrevet samt Nyhetsbyrån Direkts YouTube-kanal.

  • Räckvidd: cirka 150 000 tittare
  • Publik med cirka 100 investerare på plats med efterföljande mingel
  • Tittarna ställde frågor i realtid
  • 20 minuter scentid per bolag, varav fem minuter frågestund

All information om företrädesemissionen finns på iZafes hemsida. Där finns också en video som förklarar vad företrädesemissionen innebär samt beskriver hur man tecknar Units i iZafe Group.

Se instruktionsvideo för hur du investerar i iZafe här.

Se iZafes bolagspresentation på Stora Aktiedagen i efterhand här.*

Se iZafes bolagspresentation från Småbolagsjakten Live i efterhand här.

Om Aktiespararna
Aktiespararna är Sveriges största medlemsorganisation för privatpersoner som sparar i aktier och fonder. Med objektiv kunskap, utbildningar och rådgivning guidar Aktiespararna till ett klokt sparande med målet att fler ska bli framgångsrika sparare. Organisationen vänder sig både till nybörjare och proffs och har idag cirka 65 000 medlemmar.

Om Småbolagsjakten
Småbolagsjakten är med sina 42 000 medlemmar Nordens största Facebook grupp med inriktning mot småbolag. Gruppen är ett diskussionsforum inom aktier och bolag som primärt är noterade på de mindre listorna som First North, NGM och Spotlight.

*09:20 in i videoklippet från bolagspresentationen på Stora Aktiedagen sker en felsägning där rätt ord är läkemedelsrobotar och inte Doseller.

Tisdagen den 3 september kl. 15.00 håller iZafe en presentation för aktieägare och andra intresserade under Introduce Investor Days på Haymarket by Scandic i Stockholm.

Vid bolagspresentationen kommer iZafes VD Anders Segerström kommentera resultatet från Q2 samt ge en uppdatering kring försäljningen av larmsystemen och läkemedelsroboten Dosell. Bland annat har iZafe tagit sina första steg in på den globala marknaden; Dosell har introducerats i Italien och ett samarbete med Nokas Norge för personlarm och säkerhetslösningar har tecknats.

Anmäl dig här.  

Tid: tisdag 3 september kl 15.00
Plats: Hotell Haymarket by Scandic, Hötorget 13-15, Stockholm (stora ingången från Hötorget mittemot Konserthuset).

Seminariet kommer även att dokumenteras i videoformat och laddas upp på iZafes hemsida.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm