Uppdatering om aktieanalys från Erik Penser Bank

I somras inledde MediRätt ett samarbete med Erik Penser Bank om oberoende analysrapporter av bolaget. Efter försenande omständigheter beräknas den första analysen kunna publiceras under nästa vecka.

Den första aktieanalysen var ursprungligen tänkt att publiceras i samband med MediRätts Q2-rapport i slutet av augusti.

– Många aktieägare har frågat efter analysen och vi beklagar det här dröjsmålet. Vi är glada över att intresset tycks stort och ser fram emot att ta del av och offentliggöra analysen under nästa vecka, säger MediRätts VD Carl Johan Merner.

Stockholm 2018-10-03

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner:

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö 

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Mediratt Pressrelease 2018-10-03.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering. 

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank, 08-463 80 00, är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm