Socialförvaltningen i Söderköpings Kommun godkänner offert avseende leverans av Dosell

Socialförvaltningen i Söderköpings Kommun godkänner offert avseende leverans av Dosell Socialförvaltningen i Söderköpings kommun har idag godkänt en offert med MediRätt avseende leverans av fem stycken Dosell-automater.

De fem Dosell-automaterna levereras i samband med Dosells lansering som är planerad till fjärde kvartalet 2018, och ska därefter placeras i Söderköpings äldreomsorg.

– Det här är en första symboliskt viktig offertaccept med en av de många kommuner vi förhandlar med. Vi ser mycket fram emot att låta Dosell användas i verklig vårdmiljö efter dess lansering, säger Carl Johan Merner, VD för MediRätt.

Avtalstiden är 12 månader.

Stockholm 2018-10-01

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner:

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2018-10-01.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank, 08-463 80 00, är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm