Publiceringsdatum meddelat för Dosells USA-patent

Som tidigare meddelats har bolaget fått en “Issue Notification” avseende Dosell-patentet. Detta brev har fysiskt inkommit till bolaget idag, vilket säger att Dosell-patent kommer att utfärdas av United States Patent and Trademark Office (USPTO), som meddelar publiceringsdatum den 16 augusti (patentnummer 9414994).

Patentbeviset kommer att publiceras i United States Patent and Trademark Office (USPTO) databas på tisdagen den 16 augusti innan originalet skickas till MediRätts amerikanska patentkonsulter. Patent publiceras en gång i veckan på tisdagar.

Se bifogad handling från USPTO.

Lidingö 2016-08-03

För ytterligare information hänvisas till VD Carl Johan Merner.

Mail:

Kort om MediRätt AB (publ)

I Sverige dör i genomsnitt 8 gamla människor och 500 läggs in på sjukhus varje dag på grund av läkemedelsbiverkningar, trots att det finns en lösning på problemet. Problemet är enormt även globalt. MediRätts affärsidé är att utveckla och marknadsföra produkter som bidrar till en mer kvalitativ och säker sjukvård i hemmet på såväl den svenska som den internationella marknaden. Företaget har utvecklat de båda produkterna Medcheck och Dosell, vilka tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att de äldre får en tillförlitlig och säker medicinering.

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com (http://www.episurf.com/)

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm