Dosells USA-patent beräknas vara klart inom en vecka

MediRätt har, som tidigare meddelats fått klartecken på att Dosell-patent kommer att utfärdas inom kort av United States Patent and Trademark Office (USPTO). Natten till igår fick MediRätt en “Issue Notification” från det amerikanska patentverket för Dosell (patentnummer 9414994).

"Det innebär att patentet väntas tryckas och publiceras inom en vecka", uppger bolagets patentkonsult Henrik Fehninger, Brann patentbyrå.

Patentbeviset kommer att publiceras i United States Patent and Trademark Office (USPTO) databas innan originalet skickas till MediRätts amerikanska patentkonsulter.

Lidingö 2016-07-29

För ytterligare information hänvisas till VD Carl Johan Merner.
Mail:

Kort om MediRätt AB (publ)
I genomsnitt dör 8 gamla människor och 500 läggs in på sjukhus varje dag på grund av läkemedelsbiverkningar, trots att det finns en lösning på problemet. MediRätts affärsidé är att utveckla och marknadsföra produkter som bidrar till en mer kvalitativ och säker sjukvård i hemmet på såväl den svenska som den internationella marknaden. Företaget har utvecklat de båda produkterna Medcheck och Dosell, vilka tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att de äldre får en tillförlitlig och säker medicinering.

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com (http://www.episurf.com/)

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm