Ökad försäljning av konsumentversionen av Dosell

iZafe Group (publ.) meddelar härmed att de ökade marknadssatsningarna har gett goda resultat. Redan första veckan av TV-reklam såldes de 50 Doseller apoteket hade i lager på apoteket.se.

Idag skeppades nya Doseller till Apoteket och de håller fortsättningsvis daglig lagerbevakning, för att motverka att detta problem inte uppstår igen. Kampanjerna med TV-reklam på flera kanaler kommer att pågå i minst tre månader. I samband med det kommer även flera marknadsaktiviteter att ske.
 

”Läkemedelsrobot är ett helt nytt begrepp och Dosell är den första konsumentversionen på marknaden. Felmedicinering är ett stort problem i samhället och vi behöver få alla medvetna om hur behjälpt man faktiskt blir av Dosell. Vi har fått respons av flera som börjat använda Dosell att de inte har förstått hur man har kunnat vara utan en läkemedelsrobot. Med detta så kommer vi öka våra kampanjsatsningar samt lansera 30 dagar nöjd kundgaranti. Garantin innebär att kunden kan lämna tillbaka Dosell om man inte är nöjd inom 30 dagar och få pengarna tillbaka ”. Säger Anders Segerström, VD på iZafe Group.

Länk till reklamfilmen: https://vimeo.com/684223960

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm