Nyfikna blickar riktade mot Dosell på Vitalismässan som genererade över 90 leads för iZafe

Den 21-23 maj deltog iZafe på Vitalismässan i Göteborg, Nordens ledande mötesplats för eHälsa. Över 6 000 deltagare samlades för att kommunicera innovationer, utbyta kunskap och bygga relationer. Syftet för iZafe var att sprida budskapet kring digitalisering inom sjukvården och visa upp Dosells funktion. Med ett maxat tryck i montern och stort intresse från potentiella kunder, partners och återförsäljare, både svenska och utländska, fortsätter kännedomen om iZafe och vårdlösningen Dosell spridas världen över.

iZafe lyfter fram det uppenbara behovet av Dosell som framförts av intressenter från bland annat Danmark, Norge, Polen, Belgien, Finland, Indien och Åland. Marknadens mognad för att digitalisera sjukvården är uppenbar och iZafes timing oöverträfflig. I nuläget är högsta fokus och prioritet att supporta första användarna på kommunnivå, för att inom kort leverera till den stora massan.

VD Anders Segerström kommenterar iZafes medverkan på Vitalis:

"Vår ambition var att möta beslutsfattare, politiker och tjänstemän inom hälsa och sjukvård som vill driva verklig förändring inom området och lyfta vårt budskap. Digitalisering av hemsjukvården är nödvändig för att eliminera felmedicinering, spara resurser inom sjukvården och minska kostnader för samhället. Vi drivs av att bygga ett tryggare samhälle där resurser effektiviseras, och responsen från mässan bekräftade att vi är helt rätt i tiden på en marknad där efterfrågan är enorm. Årets mässa uppfyllde helt klart ambitionen och innebar värdefullt nätverkande både lokalt och globalt. Mycket lyckat och kul, vi är väldigt nöjda!", säger Anders Segerström, VD för iZafe.

Stockholm 2019-06-04

För frågor hänvisas till iZafe Groups VD Anders Segerström:
 

iZafe Group AB (publ)
iZafe AB
Grev Turegatan 11A 
114 46 Stockholm

E-post:
investor.izafe.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
iZAFE Group Pressrelease 2019-06-04.pdf

Om iZafe Group AB (publ)

iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på investor.izafe.se.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm