Ny leverans av Dosell till Apoteket AB

iZafe Group (publ.) meddelar härmed att ett större parti Dosell levereras från fabrik till Apoteket AB idag, efter att ha varit slut i lager i ca 6 veckor.

”Vi är glada över att kunna fylla på Apoteket ABs lager efter att Dosell har varit slutsåld en period. I takt med att allt fler använder Dosell arbetar vi fokuserat med att säkerställa produktionen och förbättra dess funktionalitet.

Den senaste uppdateringen innehöll ett fel som gjorde att Dosell ibland kunde starta om sig. Det har medfört förseningar i leveranserna, både av konsumentversionen och företagsversionen, vilket har påverkat kommunernas planerade projektstarter av Dosell. Eftersom vi närmar oss semestertider har flertalet kommuner valt att skjuta på införandet till efter sommaren.

Den nya, uppdaterade versionen av Dosell innehåller flera nya förbättringar och funktioner som kommer förbättra både användarupplevelsen och driftsäkerheten. De konsumenter som använder Dosell kommer inte att påverkas eftersom den nya mjukvaran uppdateras via molnet. ” säger Anders Segerström, VD iZafe Group AB.

Om Dosell
Läkemedelsroboten Dosell är ett svensktillverkat digitalt hjälpmedel för säkrare medicinering i hemmet och för boende på äldreboenden. Dosell integreras i välfärdsplattformar och säljs som ett av flera integrerade digitala hjälpmedel via partners.
Uppskattningsvis dör 3 000 svenskar varje år av läkemedelsrelaterade skador och 6–16 procent av sjukhusinläggningarna är läkemedelsrelaterade, enligt en sammanställning från Socialstyrelsen.
Dosell meddelar patienten när det är dags att ta medicinen, och om medicinen trots påminnelserna inte tas larmar Dosell vårdpersonal eller anhöriga som snabbt kan förhindra att en skada sker samt förbättrar följsamheten och minimerar därmed läkemedelsrelaterade skador.
Läs mer på www.dosell.se

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm