MediRätt vinner upphandling för leverans av personlarm till Sala kommun

MediRätts dotterbolag iZafe har vunnit en upphandling med Sala kommun om leverans av personlarm. Upphandlingen gäller ett ramavtal om cirka 150 personlarm där iZafe valdes som ensam leverantör. Det är den andra upphandlingen som iZafe vunnit under 2019, där den första gällde personlarmtjänster till Solna stad vilket offentliggjordes den 20 mars.

Den mobila personlarmslösningen från iZafe är uppbyggd kring en applikation och extern larmknapp som kopplas till mobilen. Med ett enkelt knapptryck kommer användaren vid behov snabbt i kontakt med vald larmcentral.

"Vårt mobila personlarm är tillförlitligt och lättanvänt, vilket är kritiska egenskaper för överfallslarm som helt enkelt ska fungera i alla situationer. Att våra kunder uppskattar iZafes breda och unika utbud av personlarmslösningar märks i försäljningen där vi redan under 2019 har vunnit de två upphandlingar som vi deltagit i. Det känns väldigt bra att nu få öka tryggheten och säkerheten på flera arbetsplatser även i Sala kommun", säger Carl Johan Merner, VD för MediRätt.

Stockholm 2019-03-25

För frågor hänvisas till MediRätts VD Carl Johan Merner eller iZafes VD Anders Segerström:


MediRätt AB (publ) 
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2019-03-25.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm