MediRätt tecknar avtal med Fastighetsbyrån om leverans av personlarm

MediRätts dotterbolag iZafe tecknade idag ett ramavtal med Fastighetsbyrån. iZafe ska inom ramen för avtalet erbjuda personlarm till Fastighetsbyråns mäklare runt om i landet.

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarbyrå med 175 franchisebolag som driver 270 mäklarkontor i hela landet, med totalt cirka 1 700 medarbetare.

"Mäklaryrket är till stor del ett ensamyrke med hög grad av kundkontakt. Med iZafes personlarm ökar säkerheten och tryggheten för mäklarna, och de kan därmed fokusera på att ge den allra bästa servicen till sina kunder. Vi ser generellt hur efterfrågan på trygghetsskapande lösningar ökar inom många yrkesgrupper, och vi är mycket stolta över att bidra till tryggare arbetsplatser över hela landet", säger Tobias Johansson, Försäljningschef för iZafe.

Avtalsperioden sträcker sig 36 månader.

2019-04-01

För frågor hänvisas till MediRätts VD Carl Johan Merner eller iZafes VD Anders Segerström:


MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2019-04-01.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm