iZafes bolagspresentation på Stora Aktiedagen och på Småbolagsjakten Live tillgänglig

Denna vecka har iZafe haft två bolagspresentationer; en på Stora Aktiedagen och en på Småbolagsjakten Live. Genom sin medverkan har iZafe spridit sitt budskap till tusentals engagerade investerare från arrangörernas breda nätverk. Vid presentationerna berättade iZafes VD Anders Segerström om bolagets verksamhet, strategi och status just nu. Presentationerna innehöll bland annat information om företrädesemissionen som nu genomförs samt en beskrivning av hur likvida medel skall användas framåt med fokus på försäljning och tillväxt i Sverige och internationellt.

Om Stora Aktiedagen
Stora Aktiedagen Stockholm 2019 arrangerades på Sheraton Hotel i Stockholm måndagen den 25 november. Syftet med Stora Aktiedagen var att erbjuda investerare ett effektivt sätt att träffa bolag. Under dagen presenterade cirka 64 börsbolag sina affärsidéer. I samband med presentationerna fick besökarna möjlighet att ställa frågor till bolagen. iZafes bolagspresentation visades även live och finns att se i efterhand här.

“Vi är i ett otroligt spännande skede och har en jättepotential framåt. Vi har partners, vi har produkten klar och vi har en bra stabil ökning inom bolagets affärsområde Security. Nu vill vi få ut Dosell brett. Därför tar vi in 25 miljoner kronor i en emission.” säger Anders Segerström, VD på iZafe, i presentationen på Stora Aktiedagen.

Om Småbolagsjakten Live
Småbolagsjakten Live arrangerades i Stockholm på GT30 Bond, Grev Turegatan 30 onsdagen den 27 november. Under eventet träffades investerare och lyssnade på tolv spännande bolag som höll presentationer. Utöver publiken som närvarade på eventet tog tusentals aktiva investerare del av presentationerna genom en direkt livesändning via Facebook-gruppen Småbolagsjakten, Investerarbrevet samt Nyhetsbyrån Direkts YouTube-kanal.

  • Räckvidd: cirka 150 000 tittare
  • Publik med cirka 100 investerare på plats med efterföljande mingel
  • Tittarna ställde frågor i realtid
  • 20 minuter scentid per bolag, varav fem minuter frågestund

All information om företrädesemissionen finns på iZafes hemsida. Där finns också en video som förklarar vad företrädesemissionen innebär samt beskriver hur man tecknar Units i iZafe Group.

Se instruktionsvideo för hur du investerar i iZafe här.

Se iZafes bolagspresentation på Stora Aktiedagen i efterhand här.*

Se iZafes bolagspresentation från Småbolagsjakten Live i efterhand här.

Om Aktiespararna
Aktiespararna är Sveriges största medlemsorganisation för privatpersoner som sparar i aktier och fonder. Med objektiv kunskap, utbildningar och rådgivning guidar Aktiespararna till ett klokt sparande med målet att fler ska bli framgångsrika sparare. Organisationen vänder sig både till nybörjare och proffs och har idag cirka 65 000 medlemmar.

Om Småbolagsjakten
Småbolagsjakten är med sina 42 000 medlemmar Nordens största Facebook grupp med inriktning mot småbolag. Gruppen är ett diskussionsforum inom aktier och bolag som primärt är noterade på de mindre listorna som First North, NGM och Spotlight.

*09:20 in i videoklippet från bolagspresentationen på Stora Aktiedagen sker en felsägning där rätt ord är läkemedelsrobotar och inte Doseller.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm