iZafe skriver ramavtal med Team Olivia

iZafe är sedan tidigare leverantör av personlarm till ett av Team Olivias 43 dotterbolag. Nu väljer Team Olivia att utöka samarbetet med iZafe vilket innebär att samtliga dotterbolag kommer implementera iZafes säkerhetslösningar. Team Olivia är det tredje i raden av de stora vårdbolagen som väljer iZafes lösningar.

iZafe har byggt upp en molnlösning som digitaliserar hela hanteringen av larm, samtidigt som larmen är enkla och lätthanterliga för slutanvändaren. Systemet gör att alla befintliga och kommande produkter kan integreras till fullo både internt och externt mot valfri larmcentral.

– Vår molnlösning underlättar för våra kunder genom enklare larmhantering. Det är kul att få förtroendet att bli helhetsleverantör till ett så stort bolag som Team Olivia. Det senaste året har inneburit utökade samarbeten och nya avtal vilket bekräftar vår tillväxt även på den privata marknaden, säger Fredrik Dahlström, Key Account Manager, iZafe.

Ramavtalet ger Team Olivia möjlighet att avropa från hela iZafes sortiment. Mårten Bjurströmer, VD, Active Omsorg kommenterar samarbetet:

– Vi har haft personlarm från iZafe en längre tid och uppskattar deras utbud samt produkternas tillförlitlighet och användarvänlighet. Med kundportalen får vi möjlighet att överblicka varje larmenhet och ta ut larmstatistik. Detta för att fortsätta säkerställa tryggheten på arbetsplatserna, säger Mårten Bjurströmer, VD Active Omsorg.

Om Team Olivia:

Team Olivia är ett ledande omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. De finns nära sina kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Deras drygt 12 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt varje dag.

Stockholm 2019-07-09

För frågor hänvisas till iZafe Groups VD Anders Segerström:

iZafe Group AB (publ)
iZafe AB
Grev Turegatan 11A
114 46 Stockholm
E-post:  
investor.izafe.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
iZAFE Group Pressrelease 2019-07-09.pdf

Om iZafe Group AB (publ)

iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på investor.izafe.se.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm