iZafe inleder ett exklusivt samarbete med Nokas, en av Norges ledande leverantörer av säkerhetslösningar

iZafe tar stora kliv framåt och offentliggör idag ett exklusivt samarbete med säkerhetsbolaget Nokas i Norge. Nokas är en ledande totalleverantör av säkerhetslösningar och kontanthantering till offentliga och privata verksamheter.

iZafe kommer paketera och ta fram personlarm och säkerhetslösningar tillsammans med ett av Nordens mest kända säkerhetskoncerner. Detta gör det också möjligt för iZafe att dra nytta av Nokas över 30 års långa erfarenhet av säkerhetslösningar samt bolagets nätverk. iZafe och Nokas kommer att påbörja implementeringen av denna nya paketeringslösning i Norge efter sommaren.

– Genom att samarbeta och använda all den kunskap som Nokas besitter har vi en unik chans att fortsätta ta oss in på nya marknader. Våra innovativa lösningar och erfarenheter i att paketera och leverera tjänster inom personlarm blir en enorm tillgång för Nokas för att behålla sin ledande position i säkerhetsbranschen. Det är därför mycket glädjande att vi nu sida vid sida gör världen tryggare, i första hand genom att teckna ett unikt samarbetsavtal för personlarmspaketering och säkerhetslösningar, säger Anders Segerström, VD, iZafe.

Om Nokas Norge: Nokas är en ledande säkerhetskoncern som grundades 1987 och för närvarande är verksamma i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Gruppen har nu cirka 17 000 anställda, som alla arbetar efter visionen att vara Europas ledande leverantör av säkerhet.

Stockholm 2019-06-26

För frågor hänvisas till iZafe Groups VD Anders Segerström:
 
iZafe Group AB (publ)
iZafe AB
Grev Turegatan 11A
114 46 Stockholm

E-post:
investor.izafe.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
iZAFE Group Pressrelease 2019-06-26.pdf

Om iZafe Group AB (publ)

iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: .  Ytterligare information finns på investor.izafe.se. 

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm