iZafe Groups nya identitet lanseras för att tydliggöra bolagets vision

iZafe group AB (publ.) är stolta över att presentera en spännande nyutveckling i företagets identitet och uttryck. Med målet att ytterligare förstärka sin närvaro på den internationella scenen, lanserar företaget idag en uppdaterad logotyp och design, parallellt med lansering av en ny hemsida som är på både svenska och engelska.

iZafes nuvarande logotyp och färgspråk togs fram när bolaget hade inriktning mot både säkerhet och hälsa. iZafe genomför denna förändring för att bättre spegla företagets nuvarande vision och inriktning samt göra det enklare för ägare och andra intressenter att få en korrekt och lättbegriplig bild av var bolaget står och är på väg. 
Den nya designen inkapslar företagets dedikation till att utveckla digitala produkter för att garantera korrekt medicinering vid rätt tidpunkt, samtidigt som den står som en symbol för precision och omsorg för varje individuell patient.
 
I mitten av den nya logotypen är en subtil pillerform, omgiven av ringar som påminner om fingeravtryck. Denna design belyser individens unikhet och företagets fokus på patienterna. De rena och eleganta linjerna utstrålar effektivitet och strömlinjeformad verksamhet, och demonstrerar enkelheten och bekvämligheten i de automatiserade produkterna och tjänsterna. Ringarna expanderar från pillret som krusningar i vattnet och symboliserar förändring och transformation. De teknologiska inslagen framhävs av nodliknande linjeavslutningar.

Den nya logotypen kompletteras med en ren och modern typografi, som harmoniskt förstärker designens enkelhet och stilrenhet.
 
I samband med att iZafe fått stort intresse internationellt lanseras webbplatsen på både svenska och engelska och är utformad för att ge besökare en djupare insikt i företagets innovativa arbete och engagemang för patientsäkerhet och medicinsk precision.
 
”Med den nya logotypen och designen tar vi ett kraftfullt steg in i framtiden. Vi stärker vår satsning på att vara den ledande aktören inom digitala tjänster för korrekt medicinering. Denna förändring speglar vår beslutsamhet att renodla vår inriktning och företagsprofil mot vår kärnverksamhet. Vi är redo att forma en ny era där vi blir den naturliga partnern för vårdbolag globalt, och vårt mål är tydligt – att hjälpa människor att hålla sig friska och leva längre i sina egna hem.” säger Anders Segerström, VD iZafe Group.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm