iZafe Group har framgångsrikt slutfört implementeringen av Dosell i Spanien och skickar de första 30 enheterna

iZafe Group AB ("iZafe Group") är glada att meddela den lyckade implementeringen av sin medicinrobot, Dosell, i Spanien. Företaget har nu avslutat alla nödvändiga tekniska integrationer och anpassningar som krävs för att lansera Dosell på den spanska marknaden efter en rad framgångsrika integrationer. Dessa anpassningar omfattar både tekniska förbättringar av Dosell-enheten och dess plattform, samt omfattande utveckling och justeringar av samarbetspartnern.

Som ett betydande steg framåt har iZafe Group nu levererat de första 30 Dosell-enheterna till Ti-Medi för att påbörja praktisk testning av kundresan under de kommande månaderna. Denna fas av pilotprogrammet kommer att bidra till att säkerställa en sömlös lansering och kundupplevelse. Vid framgångsrik avslutning av testfasen kommer kommersiell försäljning att påbörjas efter årsskiftet, i enlighet med den tidigare kommunicerade planen.
 
"Vi är glada att meddela den framgångsrika leveransen av vår banbrytande läkemedelsrobot, Dosell, till den växande spanska marknaden. Detta markerar en betydande milstolpe i vår strävan att hjälpa patienter att ta rätt medicin vid rätt tid i ännu ett land. Vi arbetar hårt för att tillhandahålla innovativa lösningar som stärker hälso- och sjukvårdspersonal och förbättrar patientvården. Denna prestation är ett bevis på vårt teams hårda arbete och engagemang, och vi ser fram emot att göra en positiv påverkan på hälso- och sjukvårdslandskapet i Spanien och vidare i världen." Säger Anders Segerström, VD för iZafe Group AB.
 
"Vi är glada att meddela en stor förändring i vår affärsmodell när vi börjar fokusera på att betjäna individuella konsumenter (B2C). Denna förändring är en betydande milstolpe för oss, och vi vet att det finns mycket arbete att göra. Vi förblir dedikerade att arbeta nära våra pålitliga apotekspartners för att se till att vårt pilotprogram får den uppmärksamhet och de resurser som behövs. Vi är övertygade om att genom att dra nytta av våra nuvarande partnerskap och branschkunskap kommer detta att vara en givande lärande erfarenhet. Vi samarbetar med iZafe för att bringa innovativa lösningar till B2C-marknaden inom MDS-branschen." Rafa Tibau, CIO för Ti-Medi.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm