iZafe Group finns nu även på fintech-plattformen Eucaps.com

Som ett led i internationaliseringsstrategin så har iZafe Group ingått ett samarbete med fintech-plattformen eucaps.com. Detta för att underlätta informationsspridning och dialog med befintliga aktieägare och för att kunna nå ut till nya investerare utanför Sveriges gränser.

”Eucaps plattform erbjuder möjligheter för oss på iZafe Group att driva internationellt intresse till vår aktie, samtidigt som vi enkelt kan interagera och hålla våra befintliga ägare uppdaterade om vår utveckling”, säger Anders Segerström VD iZafe Group AB och fortsätter: ”Internationaliseringen av vår verksamhet har tagit ordentlig fart och som ett steg i processen vill vi erbjuda bättre förutsättningar för internationella investerare att följa vårt bolag och vår aktie, vilket förhoppningsvis innebär en ökad internationell uppmärksamhet och nya investerare.”

Eucaps plattform erbjuder global transparens och marknadsaccess för bolag i det europeiska small-cap segmentet, vilket bland annat innebär att bolag som handlas på den svenska börsen First North, blir tillgängliga för investerare från hela Europa. Eucaps ser till så att investerare får full tillgång till korrekt information, rapporter, börskurser, ägardata, nyheter etc.

”Vi är glada att iZafe har valt att växa tillsammans med oss. Vår målsättning är att synliggöra möjligheterna i den europeiska small-cap marknaden för investerare från hela världen. Samtidigt vill vi förhindra marknadsmanipulation och skapa bättre likviditet och prisbildning på dessa bolag”, säger Henrik Wagenius VD och grundare av Eucaps.

För att följa iZafe Group AB i Eucaps gå in på följande länk: https://eucaps.com/izafe-group

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm