iZafe Group AB klara för implementering av Dosell i Nederländerna efter framgångsrika integrationer

iZafe Group AB (”iZafe Group”) meddelar idag att bolaget har framgångsrikt genomfört alla nödvändiga tekniska integrationer och anpassningar för att lansera sin banbrytande läkemedelsrobot Dosell på den holländska marknaden. Dessa anpassningar har inkluderat både tekniska justeringar i Dosell-enheten samt i plattformen, samt omfattande utvecklingar och anpassningar från vår samarbetspartner.

Som ett viktigt steg framåt kommer iZafe Group nu att leverera 50 Dosell-enheter för att testa den nya kundresan i praktiken under en månad. Denna fas av pilotprogrammet kommer att bidra till att säkerställa en smidig lansering och kundupplevelse. Efter framgångsrikt genomfört test kommer resterande 1 000 enheter att levereras successivt under resten av året, i enlighet med tidigare kommunicerad plan.

"Vi är glada över att vara en del av detta samarbete med iZafe Group för lanseringen av Dosell på den holländska marknaden. Dosell erbjuder en banbrytande digital medicineringsrobot som kompletterar vår befintliga portfölj av uppkopplade hälsotjänster. Vi är övertygade om att Dosell kommer att ge ett pålitligt och säkert alternativ för medicineringsbehoven hos våra vård- och larmcentralskunder i Nederländerna. Tillsammans kan vi uppfylla vårt gemensamma uppdrag att främja oberoende och trygghet på det enklaste, säkraste och mest ekonomiska sättet." Säger Martijn Van Bree, VD för IVE Ventures

"Vi är mycket glada över att ha slutfört de tekniska integrationerna och anpassningarna för att lansera Dosell på den holländska marknaden. Detta markerar en viktig milstolpe för oss och öppnar dörrarna till en marknad som är välkänd för sitt engagemang för medicinering i dospåsar. Valet av Dosell av IVE Ventures efter en noggrann utvärdering av konkurrenterna bekräftar vår produkts stora potential på den internationella scenen. Vi ser fram emot att samarbeta med IVE och möjliggöra en säker och effektiv medicineringsupplevelse för deras kunder." säger Anders Segerström, VD för iZafe Group AB.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm