Intervju med MediRätts operativa chef Mikael Svensson: “Dosell står sig bra i konkurrensen”

I den sista delen i den pågående intervjuserien med MediRätts ledningsgrupp berättar den operativa chefen Mikael Svensson om arbetet med att färdigställa Dosell, hur CE- märkningen går samt sin syn på konkurrenssituationen för Dosell.

"Vår ledstjärna är att säkerställa att Dosell blir en så enkel, säker och prisvärd produkt som möjligt. Där ser jag att Dosell står sig bra gentemot andra alternativ på marknaden", säger Mikael Svensson.

Han klargör också en vanlig missuppfattning kring CE-märkningen:

"Man måste förstå att arbetet med att CE-märka Dosell inte är något som har inletts nyss, det påbörjades i samband med att vi tog beslut om att ta Dosell till marknaden vid årsskiftet. Vi ligger enligt fas och kommer att ha CE-märkning färdigt till lanseringen under Q4", avslutar Mikael Svensson.

Här kan du se intervjun med Mikael Svensson.

Stockholm 2018-08-13

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner:

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2018-08-13.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank, 08-463 80 00, är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm