Ida Almgren har utsetts till ny CFO för iZafe Group AB

Stockholm, Sverige – iZafe Group AB (publ.) (NASDAQ First North: IZAFE B) – ett ledande Life- Science bolag inom digitalisering av vården meddelar att man anställt Ida Almgren som ny CFO. Ida tillträder sin tjänst den 9 november 2020.

Ida Almgren har mångåriga erfarenheter av arbete med och ansvar för affärsanalys och ekonomisk planering på etablerade bolag. Ida har också erfarenheter från arbete med tillväxtföretag och start-ups i olika utvecklingsskeden med fokus på bland annat strategiarbete och tillväxt. Ida kommer närmast från en befattning inom SAS där hon arbetat i en roll som Revenue Manager. Ida har tidigare haft befattningen CFO på Thunderkick.
 
“Med mina erfarenheter av att arbeta som CFO, av att ingå i ledningsgrupper och av roller där jag haft övergripande ekonomiskt ansvar kan jag tillföra kompetens till iZafe Group. Jag ser fram emot att komma tillbaka till ett mindre entreprenörsdrivet företag där jag kan vara delaktig i att internationalisera och vidareutveckla verksamheten.” säger Ida Almgren, CFO på iZafe Group.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm