Erik Penser Bank ser kurspotential på 14 SEK år 2021 för iZafe

Igår offentliggjorde Erik Penser Bank en ny bolagsanalys av iZafe, där en aktiepotential på 14 SEK år 2021 presenteras. Detta innebär enligt analyshuset en hög potential till hög risk, och grundas i ett scenario där iZafe presenterar ett konsekvent ökande antal aktiva abonnemang och stigande genomsnittsintäkt per användare, med det ökade resultat som detta medför.

Hela analysen hittas på: https://epaccess.penser.se/analys/izafe-group-nytt-namn-och-ny-vd/

Erik Penser Bank lyfter fram att antalet aktiva abonnemang under utgången av Q1 i år var 3 828, och ARPU (genomsnittlig månatlig intäkt per användare) var 330 SEK. De förväntar sig fortsatt tillväxt i dessa två nyckeltal för att iZafe-aktien ska uppnå sin potential om 14 SEK till år 2021.

"Vi har stora tillväxtambitioner och högt uppsatta mål för vår verksamhet, och det är glädjande att analyshus uppmärksammar dessa. Vi är transparenta med våra nyckeltal och kommer att arbeta hårt för att nå och överträffa våra och marknadens förväntningar", säger Anders Segerström, VD på iZafe. 

Stockholm 2019-05-16

För frågor hänvisas till iZafe Groups VD Anders Segerström:

iZafe Group AB (publ)
iZafe AB 
Grev Turegatan 11 A 
114 46 Stockholm

E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
iZAFE Group Pressrelease 2019-05-16.pdf

Om iZafe Group AB (publ)

iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. Vår läkemedelsautomat Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga och avlastar den offentliga vården. Tillsammans med våra larm- och säkerhetslösningar för hemmet och arbetsplatsen erbjuder vi ett helhetskoncept för en tryggare vardag.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 8 463 83 00. E-post: . Ytterligare information finns på www.mediratt.com. Inom kort kommer all information att flyttas till www.izafe.se.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm