VD Carl Johan Merner i sommarintervju: “Vi ger oss in på obruten mark”

Ett halvår in i 2018 bubblar det MediRätt – kassan har fyllts på med 50 miljoner kronor, bolaget planerar ett listbyte till huvudlistan och i förra veckan förvärvades bolaget Sensec Personlig Säkerhet.

Nu berättar VD Carl Johan Merner mer om planerna för MediRätt, Sensec och Dosellsystemet – och svarar på den vanligaste frågan från aktieägare just nu – i en intervju med C Talk:

"Dosanvändningen stiger i Sverige och globalt, och med Dosell ger vi oss in på obruten mark. Jag har varit VD för MediRätt i fyra år och jag har bara börjat."

Här kan du se hela intervjun med VD Carl Johan Merner.

Stockholm 2018-07-04

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner:

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2018-07-04.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank, 08-463 80 00, är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm