iZafe Group ställer ut på Vitalis 2024 – Framtiden för hälsa och välfärdsteknik

iZafe Group AB ("iZafe Group"), i samarbete med Atea Sverige AB, är stolta att meddela sin närvaro på Vitalis 2024, Nordens ledande mötesplats för framtidens hälsa, vård och omsorg. Som en del av Atea Sveriges omfattande utställning kommer iZafe Group att ställa ut i Ateas monter. Mässan kommer att äga rum på Svenska Mässan i Göteborg från den 14 till den 16 maj.

Vitalis är en arena där e-hälsa, välfärdsteknik och innovation står i fokus. Här samlas branschens främsta aktörer för att utbyta kunskaper om utmaningar, lösningar och för att diskutera hur visioner kan omvandlas till verklighet. Som en framträdande aktör inom vårdteknologiområdet kommer iZafe Group att presentera sina senaste framsteg och lösningar, inklusive den innovativa läkemedelsroboten, Dosell. Närvaron på mässan markerar också den viktiga milstolpen efter att ha vunnit upphandlingen om att förskriva Dosell till Västra Götalandsregionen (VGR). Detta understryker iZafe Groups engagemang för att förbättra självständigheten och säkerheten hos vårdtagare genom avancerad teknologi.
 
Under Vitalis ser iZafes team fram emot att visa hur Dosell kan spela en avgörande roll i att förbättra livskvaliteten för vårdtagare, underlätta för vårdpersonal inom kommunerna och effektivisera medicinhanteringen. Detta är en del av Bolagets bredare mål att leverera lösningar som möter de höga kraven i dagens vård- och omsorgslandskap.
 
iZafe Group välkomnar alla besökare till monter B10:10, där Bolagets team av experter kommer att vara tillgängliga för att diskutera hur iZafes produkter och tjänster kan bidra till att förbättra effektiviteten och kvaliteten i hälso- och sjukvårdssektorn. För mer information om vår närvaro på Vitalis och för att registrering till evenemanget, besök här.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm