iZafe Group mottar bekräftad beställning på 500 Dosell-enheter från Ti medi

iZafe Group AB ("iZafe Group") tillkännager idag att de har mottagit en officiell beställning på 500 enheter av Dosell från Ti medi, som är en dedikerad partner till iZafe Group sedan april 2023. Dessa enheter har nyligen blivit producerade och kommer att levereras till Spanien i augusti 2024, i tid för Ti medis planerade lansering i höst av sitt nya unika koncept för den spanska marknaden.

Ti medi, i samarbete med sina 1400 apotek, kommer att lansera en innovativ lösning som kombinerar deras dospåspaketeringsmaskiner med Dosell läkemedelsrobot. Apoteken, som idag beställer dospåspaketeringsmaskiner från Ti medi, kommer nu att kunna erbjuda konsumenter en komplett lösning där Dosell levereras tillsammans med de dospåsar som tillverkas med Ti medis maskiner. Detta integrerade system kommer att möjliggöra att all data sammanställs, vilket gör det möjligt för apotekare att följa upp patienternas medicinföljsamhet på ett nytt och effektivt sätt.

”Vi är glada att samarbeta med iZafe Group och att inkludera Dosell i vårt nya koncept för den spanska marknaden. Med den här nya kundsresan kan vi nu kombinera våra dospaketeringsmaskiner med Dosell läkemedelsautomat och därmed erbjuda våra apotek en unik och komplett innovativ lösning som kommer förbättra patienternas följsamhet i sin medicinering.” Säger Marc Tarruell Tibau, VD för Ti Medi.

”Efter ett år av dedikerat arbete med Ti medi ser vi nu konkreta resultat av vårt arbete att skapa en riktad kundresa för den spanska marknaden. Denna beställning visar på den höga effektiviteten i vår gemensamma satsning, och vi är glada över att den spanska marknaden nu kan börja använda Dosell. Vår teknologi och kapacitet, i kombination med enkelheten i vår lösning, kommer göra en verklig skillnad både för apotekare och patienter, ”säger Anders Segerström, VD för iZafe Group.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm