450 av den senaste Dosell producerad och levererad till partners

iZafe Group AB (publ.) – meddelar att sedan nya Dosell godkändes av samtliga partners har det producerats och skeppats 450st svensktillverkade läkemedelsrobotar.

Vår fabrik drabbades som så många andra av coronaviruset vilket ledde till näst intill produktionsstopp i början av året, detta föranledde en störning av produktionstakten.
I nuläget arbetar vi för högvarv och tillverkar ungefär 40 läkemedelsrobotar i veckan, på vår fabrik utanför Stockholm, Sverige.
 
”Vi jobbar hårt för att kunna skala upp produktionen utan att tumma på kvalitén och vi har höga förhoppningar om att vi i slutet av februari har kunnat skalat upp produktionen på en takt om ca 300 Dosell i månaden. Detta för att möta efterfrågan hos våra partners som samtliga påbörjat året med en ordentlig införsäljning av Dosell. Samtliga av våra partners har flera offerter ute och förhandlingar igång kring Dosell som ett digitalt hjälpmedel för att förbättra och säkerställa att rätt medicin ges i kombination med att Dosell är en del av den digitala välfärdsplattformen. Vi har även tillsammans med våra partners lämnat in på flera upphandlingar i Sverige, Norge och Finland. För att kunna säkerställa och fullfölja åtagandet i dessa upphandlingar vid vinst, behöver produktionstakten ligga på nivåer som tillgodoser de ökade volymerna i efterfrågan. Det är glädjande att vi närmar oss dessa nivåer i kapacitet.” säger Anders Segerström, VD, iZafe Group.

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm