MediRätts dotterbolag expanderar sin säljstyrka – anställer heltidssäljare för Dosell

MediRätts dotterbolag Sensec Personlig Säkerhet växer och expanderar nu sin säljstyrka med fyra nya medarbetare. Bland annat har man anställt en senior säljare som ska arbeta dedikerat med försäljning av Dosell.

Bakgrunden till nyrekryteringarna är en ökad efterfrågan på Sensecs produkter och tjänster inom personlig säkerhet och trygghetslösningar i hemmet. Förstärkningen sker inom såväl nykundsbearbetning som i service till befintliga kunder.

Sensec får även sin första säljare som kommer att arbeta på heltid med försäljning av MediRätts Dosellsystem mot offentliga och privata vårdgivare.

– Vi ser stor potential i att erbjuda Dosell som en del i vårt trygghetserbjudande. Med ett utökat team kan vi stärka vår säljkapacitet mot nya kunder, och samtidigt ge våra befintliga kunder ännu bättre service, säger Anders Segerström, VD på Sensec Personlig Säkerhet.

MediRätts VD Carl Johan Merner kommenterar:

– Vi börjar nu se synergieffekterna mellan bolagen. Sensecs starka kundrelationer och säljkapacitet var en viktig anledning till att vi valde att förvärva bolaget i somras, säger Carl Johan Merner, VD för MediRätt.

Stockholm 2018-09-24

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner:

MediRätt AB (publ)
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Tel 08-765 66 33
E-post:
www.mediratt.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2018-09-24.pdf

Om MediRätt AB (publ)
MediRätt är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar digitala lösningar för säkrare medicinering och läkemedelshantering. Bolaget grundades 2008 av allmänläkaren Göran Sjönell och industrimannen Sten Röing. MediRätt har utvecklat den patenterade digitala läkemedelsautomaten Dosell samt en rad applikationer som tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att äldre och multisjuka får en tillförlitlig och säker medicinering.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank, 08-463 80 00, är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.mediratt.com

Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm