33

Personlarm

Visa Mer
42

Tillval

Visa Mer

Få full kontroll över era larm med iZafes kundportal

Med iZafes kundportal får du full kontroll över alla larm och larmhändelser i realtid. Dessutom kan du ta ut rapporter/statistik och välja att få dessa utskickade automatiskt till dig.

iZafe kundportal

Utvalda produkter

Användarvänliga, innovativa och säkra lösningar som förstärker tryggheten i människors vardag, såväl privat som yrkesmässigt.

PTT

Pris: 30kr / mån

Med appen push-to-talk (PTT) håller du enkelt kontakt med vänner och kollegor. Med ett knapptryck skickas ljudmeddelanden i realtid till utvalda uppkopplade enheter. Nödknappen säkerställer att alla användare känner sig trygga och kan larma om en hot- eller våldssituation uppstår.

Ladda ner produktblad.

Personlarm i mobilen

Pris: 109kr / mån

iZafe har utvecklat ett personlarm som är en applikation i mobiltelefonen. Med iZafe personlarm kommer användaren med ett enkelt knapptryck på larmknappen snabbt i kontakt med den valda larmcentralen och/eller mottagare av larmet.

Som tillval finns det: Extern larmknapp, Inomhuspositionering, Larmdisplay och Personcentral.

Ladda ner produktblad.

SRT 306

Pris: 198kr / mån

SRT306 ökar tryggheten för personer som arbetar i utsatta positioner, med ensamarbete eller med riskfyllda situationer. SRT 306 är en bärbar handenhet med en tydlig larmknapp för att aktivera larm. När ett larm aktiveras så skickar enheten information till mottagaren om vem som larmat, vart den befinner sig samt att en tvåvägskommunikation etableras med mottagaren som då kan lyssna på situationen.

Som tillval finns Mandown funktion samt Timerlarm.

Glöm inte att lägga till larmcentral som tillval nedan om du vill koppla ditt larm till en extern larmcentral.

Ladda ner produktblad.