Personlarm i mobilen

iZafe har utvecklat Sveriges säkraste och mest avancerade applikation för att använda mobilen som ett personlarm/överfallslarm. Med iZafe personlarm i mobilen kommer användaren med ett enkelt knapptryck på den externa larmknappen snabbt i kontakt med den valda larmcentralen och/eller mottagare av larmet.

Hårdvarularm

I vissa miljöer och arbetssituationer så är det en bättre lösning att ha ett hårdvarularm. Vi jobbar med kvalitétslarm från SRT och TWIG som vi implementerar in i vårt serversystem för att göra dom ännu smartare

Säkerhet och miljö

”Arbetstagaren skall ha möjlighet att snabbt kunna påkalla hjälp vid en vålds- eller hotsituation[…]” (Arbetarskyddsrörelsens författningssamling AFS 1993:2 §7)”

Finns många delar att sätta sig in i när det gäller säkerheten och miljön på er arbetsplats. Vi har samlat alla dessa delar på ett ställe.

Läs mer

Kundportal

Få full kontroll över era larm med Sveriges enda kundportal som uppdaterar informationen i realtid. Dessutom kan du ta ut rapporter och statistik och även få dessa utskickade automatiskt till dig.

Läs mer

Jag vill bli kontaktad

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort!