Personlarm App safeclick

Sveriges säkraste personlarm nu i din mobiltelefon

  • Personlarmet du alltid har med dig utan att tänka på det
  • Kan larma från knapp eller direkt via telefonen
  • Förinspelade ljudmeddelanden
  • Timerlarm
  • GPS samt möjlighet till inomhuspositionering
  • Spårning före, under och efter aktiverat larm

Så här fungerar det

iZafe har utvecklat Sveriges säkraste applikation för att enkelt kunna använda mobilen som ett personlarm/överfallslarm. Med ett enda knapptryck i mobilen eller med hjälp av en extern larmknapp kommer användaren snabbt i kontakt med den valda larmcentralen och/eller mottagaren av larmet.

Larm aktiveras från enhet,
knapp eller app

Larm går via SMS,
GPRS och/eller WiFi

Kontaktperson och/eller
larmcentralen får in larmet.

Tillval: Larmdisplay med larmljud
och information

Tillval: Uttryckning
med väktare

Säkerhet och miljö

”Arbetstagaren skall ha möjlighet att snabbt kunna påkalla hjälp vid en vålds- eller hotsituation[…]” (Arbetarskyddsrörelsens författningssamling AFS 1993:2 §7)”

Det finns många delar att sätta sig in i när det gäller säkerheten och miljön på arbetsplatsen. Vi har alla verktyg för att skapa trygga arbetsplatser.

Tillval

Fria ryck

Pris: 49kr / mån

Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed få en kostnad för eventuella utryckningar.

Tjänsten är endast lämplig för kunder som ej har eget separat ryckavtal utanför avtalet med iZafe. Kunden ansvarar för att informera iZafe om andra eventuella väktaravtal.

En förutsättning för att kunna nyttja tjänsten är att kunden har verksamhet inom ett geografiskt område där någon utav iZafe:s samarbetspartners har möjlighet att skicka väktare.

Vid beställning så säkerställs detta av iZafe i samråd med ansvarig från kund.

Inomhusfyr

Pris: 69kr / mån

Dessa små inomhusfyrar används för inomhuspositionering av våra personlarm i mobilen. De är enkla att installera då de är helt trådlösa och konfigurering sker trådlöst via mobilen.

Med inomhusfyrarna kan man exakt se i vilket rum och på vilket våningsplan den som larmar befinner sig och med den informationen kan de som ska agera på larmet vara snabbare på plats.

 

Kompatibel med Personlarmsapplikationen.

Larmdisplay

Pris: 269kr / mån

Det är ingen mening med att ha ett larm om det inte är någon som tar emot det. Det är likaså ingen mening om mottagaren av larmet inte vet hur den ska agera. Vår larmdisplay säkerställer detta genom att tydligt presentera aktiva larm och de hanteras i en teknik som vi är vana vid. Larmdisplayen är ett levande verktyg som administreras i realtid av er i vår kundportal.

Jag vill bli kontaktad

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort!