iZafe som arbetsgivare

Vi har fått förtroendet att leverera våra lösningar till kommuner, flygsektorn, kärnkraftsanläggningar, hamnar, kriminalvården, myndigheter och Tullverket. Våra erfarenheter tar vi nu in i vårt koncept för tryggare arbetsplatser och ökad trygghet i vardagen. Sensec Personlig Säkerhet AB blev innan sommaren 2018 uppköpt av Medirätt AB. Vi behåller samma org nummer och inget kommer att förändras organisatoriskt, däremot har vi genomfört ett namnbyte och heter numera iZafe AB.

Vilka jobbar hos oss?

Hos iZafe arbetar idag 15 medarbetare; 8 personer på sälj, 4 personer på service och administration, 1 person på marknad och 2 personer på utbildning. Många som arbetar hos oss är mitt i karriären vilket är en bidragande faktor till vår snabba tillväxt.

Våra medarbetare är ansiktet utåt

Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt mot kunder och partners. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar anpassade till varje kunds unika behov. Våra värdeord som vi strävar efter i alla processer är: Personliga, Hängivna och Enkla.

Vill du bli en av oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Har du de rätta kvalifikationerna så är du varmt välkommen att söka dig till oss. Du som arbetar inom branschen men vill byta till ett snabbväxande entreprenörsdrivet bolag är självklart också välkommen att söka. Oavsett anledning till varför du söker dig till oss så kommer du till ett spännande bolag där varje medarbetares prestation är viktig för företagets utveckling. Ansök här.

Välkommen som medarbetare hos oss på iZafe! 

Möt Våra Medarbetare

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig, så hjälper vi dig.

Klicka här för att komma i kontakt med oss